Camping Pommeraie: Een Rustige Familie-uitje

Gelegen in het hart van het park van de grootste vulkaan van Europa (Cantal), op de hoogten van Vic sur Cère, heet de camping La Pommeraie u welkom in een rustige en schaduwrijke natuurlijke omgeving. Vol charme en op een menselijke schaal, nodigt het u uit voor een echt ontspannende familievakantie.

Het hele seizoen kunt u genieten van het verwarmde binnenzwembad met pierenbad voor de kleintjes en van het verwarmde buitenzwembad met twee glijbanen in juli en augustus.

In juli en augustus wordt er meerdere keren per week een familie-animatie georganiseerd, zodat u leuke momenten kunt doorbrengen met uw familie of vrienden. Petanqueliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de banen die tot hun beschikking staan en de sportievelingen kunnen zich uitleven tijdens een tenniswedstrijd.

Wat de voorzieningen betreft, vindt u hier een kruidenierswinkel met nood- en streekproducten, een bar om te genieten van een cocktail, een ijsje of een wafel voor de gulzigaards. In een snack-restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten tijdens uw verblijf.

De camping Pommeraie biedt een breed scala aan accommodaties om aan uw behoeften en uw budget te voldoen. Van comfortabele hutten en stacaravans tot ruime kampeerplekken voor tenten, campers en caravans. Wat u ook kiest, u zult genieten van het leven in de natuur, omringd door het prachtige landschap van de Cantal-regio.

De Ligging van Camping Pommeraie biedt ook tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en kajakken in de omringende natuur. Verder kunt u de charmante dorpjes in de buurt bezoeken, zoals Salers en Murat, en genieten van de lokale keuken en traditionele ambachten.

Bekijk op Campings.com