Camping Plijadur: Een Ontspannende Gezinsvakantie in Bretagne

Introductie

Camping Plijadur, gelegen in het hart van de Baai van Quiberon in Bretagne, is de perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie. Met een ligging op slechts 1200 meter van het strand en in de buurt van de Golf van Morbihan, biedt deze camping tal van faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden.

Voorzieningen en Activiteiten

Op de camping vindt u onder andere een overdekt en verwarmd zwembad, een pierenbad met waterspelletjes en glijbanen voor de kinderen, een speeltuin en een opblaasbare structuur. Daarnaast is er ook een multisport- en petanqueterrein en een fitnessruimte voor de sportliefhebbers. Tijdens de zomervakanties worden er gezinsactiviteiten georganiseerd en is er een kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Voorzieningen en Diensten

Camping Plijadur heeft een snackbar met televisie, een restaurant, een kruidenierswinkel en een brooddepotdienst. Op het terrein is gratis wifi beschikbaar en er zijn ook wasfaciliteiten aanwezig.

Accommodaties

De camping biedt verschillende accommodaties, waaronder stacaravans en chalets, allemaal uitgerust met moderne voorzieningen en comfort. Er is voor ieder wat wils, van kleinere accommodaties voor stellen tot ruimere opties voor grotere gezinnen.

Omgeving

De omgeving van Camping Plijadur biedt tal van mogelijkheden voor activiteiten en dagtochten. Verken de prachtige stranden van de Baai van Quiberon, bezoek de Golf van Morbihan met zijn pittoreske eilanden of ontdek de charmante stadjes en dorpen in de regio Bretagne.

Bekijk op Campings.com