Camping Platja Cambrils – Een ideale vakantieplek aan de kust van Spanje

Camping Platja Cambrils ligt tussen Cambrils en Salou, op slechts 200 meter van het strand van Esquirol en op 11 km van Port Aventura. Deze camping biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige vakantie aan de kust van Spanje.

De camping beschikt over twee buitenzwembaden met glijbanen, een voor volwassenen en een voor kinderen. Daarnaast zijn er tal van recreatieve activiteiten zoals voetbal, basketbal, tennis, tafeltennis, jeu-de-boules en een kinderspeelplaats. In het hoogseizoen worden er ook recreatieve activiteiten georganiseerd voor de kinderen in de club.

Voor eten en drinken kun je terecht in het restaurant naast het zwembad en in de bar op de camping. Je hebt ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen. Daarnaast is er een mini-markt op de camping waar je verse producten zoals groenten, fruit, vlees en brood kunt kopen.

De camping heeft verschillende accommodaties vari彚end van staanplaatsen voor tenten en caravans tot mobilhomes en bungalows. Alle accommodaties zijn uitgerust met de basisfaciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.

Bekijk op Campings.com