Camping Pian di Boccio

Camping Pian di Boccio in Umbrië

Pian di Boccio is een kleine en aantrekkelijke camping in het hart van Umbrië. Camping Pian di Boccio ligt in het hart van Umbrië. De camping heeft een prachtige ligging, vlakbij de ommuurde stad Bevagna en binnen 60 kilometer van de belangrijkste steden in Umbrië.

Voorzieningen en activiteiten

Op Camping Pian di Boccio kunt u genieten van een prachtig zwembad, peuterbad en whirlpool. Voor vermaak en activiteiten biedt de camping een breed scala aan entertainment en sportfaciliteiten. U kunt gebruik maken van petanque-, voetbal-, tennis- en volleybalvelden. Er zijn ook pingpongtafels en een speelplaats voor kinderen. Voor de visliefhebbers is er een meer.

Eetgelegenheden

De camping heeft een eigen restaurant en pizzeria, dus u hoeft niet ver te gaan om iets te eten. Er is ook een bar en een minimarkt.

Ligging en omgeving

Camping Pian di Boccio is gunstig gelegen in de prachtige regio Umbrië, bekend om zijn schilderachtige landschappen en historische steden. Het is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Bevagna, een prachtige ommuurde stad, ligt vlakbij de camping. Binnen 60 kilometer vindt u de belangrijkste steden in Umbrië, zoals Perugia.

Bekijk op Campings.com