Camping Pezza Cardo: Een Charmante Vakantieplek in Porto Vecchio

Camping Pezza Cardo

Camping Pezza Cardoi ligt in Porto Vecchio en biedt alle charme van Corsica op één plek voor een geweldige vakantie. Met het strand op slechts 350 meter afstand van de camping en een zwembad op het terrein, kunt u afwisselen tussen zwemmen in de zee en in zoet water voor een zonnige vakantie!

De camping biedt ook faciliteiten zoals een tafeltennistafel en een kinderspeelplaats. U kunt ook genieten van wandelingen langs de omliggende wandelpaden en genieten van de prachtige landschappen.

Voorzieningen en Diensten

Wat betreft diensten, is er een bar-restaurant geopend van 01/06 tot 01/09. Daarnaast is er op het terrein een wasserette (tegen betaling) aanwezig.

Locatie en Omgeving

Camping Pezza Cardoi is gelegen in Porto Vecchio, in de regio Corsica. De exacte locatie is aan de oevers van de prachtige Golf van Porto Vecchio. Met de stranden en landschappen van Corsica binnen handbereik, heeft deze camping alles te bieden voor natuur- en strandliefhebbers.

Accommodaties

De camping heeft verschillende accommodaties om uit te kiezen. Afhankelijk van uw voorkeur en groepsgrootte, kunt u kiezen uit stacaravans, bungalows en kampeerplaatsen. Alle accommodaties zijn ingericht en uitgerust met de benodigde voorzieningen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Vertrekdatum en Prijzen

Deze camping is beschikbaar voor een verblijf van 7 nachten, beginnend op 16 september 2023 en eindigend op 23 september 2023. De prijs voor een verblijf in Camping Pezza Cardo bedraagt €500.

Bekijk op Campings.com