Camping Parc Saint James Gassin – Parc Montana

Introductie

De camping Saint James Parc Montana ligt in het hart van een boomrijk park van 31 ha, op slechts 4 km van de stranden en 8 km van Saint Tropez. De camping biedt verschillende voorzieningen en activiteiten voor het hele gezin.

Aquatische ruimte

De camping heeft een aquatische ruimte die is aangepast aan het hele gezin. Er zijn 2 buitenzwembaden, waarvan één verwarmd (afhankelijk van het weer), een bubbelbad en een watertuin voor de kinderen. Daarnaast is er ook een waterglijbaan en een pentaglijbaan met 2 banen. Dit zorgt voor uren waterpret voor jong en oud.

Camperen met kinderen

Voor kinderen van 4-11 jaar is er tijdens de zomerschoolvakanties een miniclub waar zij aan kunnen deelnemen. Daarnaast is er ook een speelplaats waar kinderen zich kunnen vermaken. Voor de wat oudere kinderen is er een speelzaal en verschillende sportfaciliteiten zoals Cross Fit, een fitnessruimte, minigolf en sportvelden. Het animatieteam organiseert ook regelmatig leuke activiteiten voor kinderen in de animatieruimte.

Service en faciliteiten

Op de camping is er een restaurant-bar waar je kunt genieten van een maaltijd op het terras en kunt genieten van de zon met vrienden. Daarnaast is er ook een snackbar waar je take-away gerechten kunt halen voor als je liever in je accommodatie wilt eten.

Omgeving en locatie

De camping is gelegen in Gassin, een plaatsje in de Var regio van Frankrijk. Het is gelegen in de Provence-Alpen-Côte d’Azur regio. De prachtige stranden bevinden zich op slechts 4 km afstand en Saint Tropez ligt op 8 km afstand. Dit maakt het de ideale locatie voor een ontspannen vakantie aan de Franse kust.

Bekijk op Campings.com