Camping Paradis Moulin des Oies: Een Ideale Plek voor Rust en Natuurbeleving

Introductie

De camping Moulin des Oies verwelkomt u aan de rand van de ria d’Etel in St Cado. Kom genieten van de rust van het platteland en de zee, van deze beschermde natuur, waar u de zeelucht kunt inademen, het lokale leven kunt ontdekken, de kapellen, de menhirs of de hunebedden…

Om uw verblijf aangenamer te maken, kunt u in de zomer zwemmen in een natuurlijk zeewaterzwembad met een zandstrand. Op 700m van de stad en op een steenworp afstand van Erdeven is dit de perfecte plek voor wandelaars, vissers, schilders en duikers die houden van rust en stilte.

Voorzieningen

Ter plaatse beschikt u over een multisportterrein, een speelzaal en een speeltuin voor de kinderen. De snackbar La Fringale verwelkomt u 7 dagen per week voor huisgemaakte pizza’s, bruschettas, salades en gerechten van de dag en specialiteiten.

Omgeving en Activiteiten

De camping Moulin des Oies ligt in de provincie Morbihan, in de regio Bretagne. Het is de ideale uitvalsbasis om deze prachtige regio te verkennen. Op korte afstand vindt u de stad St. Cado, waar u kunt genieten van de charme van de oude visserijhutjes. Ook de stad Erdeven, bekend om zijn mooie zandstranden en dolmens, ligt vlakbij.

Daarnaast kunt u in de omgeving genieten van diverse activiteiten zoals wandelen, vissen, schilderen en duiken. Trek erop uit en ontdek de charmante kapellen, mysterieuze menhirs en indrukwekkende hunebedden.

Accommodatie

U kunt verblijven op Camping Paradis Moulin des Oies in staanplaatsen voor uw eigen tent, caravan of camper. Daarnaast zijn er ook huuraccommodaties beschikbaar, zoals mobilhomes. Voorzieningen zoals sanitaire faciliteiten, een speeltuin en een multisportterrein zijn beschikbaar op de camping.

Bekijk op Campings.com