Camping Paradis – L’Europe: Een Prachtig Verblijf in de Auvergne!

Introductie

Gelegen in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Auvergne, biedt Camping Paradis – L’Europe een prachtige vakantie-ervaring in een groene en rustige omgeving. Met een scala aan faciliteiten en activiteiten is deze camping perfect voor een gezinsvakantie. In dit artikel verkennen we de voorzieningen, activiteiten en diensten die de camping te bieden heeft.

Faciliteiten en Activiteiten

Op Camping Paradis – L’Europe kunnen gasten genieten van diverse faciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad, een kikkerbad voor kinderen en een waterglijbaan. Deze faciliteiten bieden volop vermaak en plezier voor alle leeftijden. Daarnaast ligt de camping op slechts 15 minuten lopen van het prachtige meer van Chambon, waar gasten kunnen genieten van zwemmen en ontspannen op het bijbehorende strand.

Tijdens de zomerschoolvakanties zijn er overdag en ’s avonds gezinsactiviteiten georganiseerd, voor urenlang plezier voor het hele gezin. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen lid worden van de kinderclub en deelnemen aan spannende activiteiten die speciaal voor hen zijn georganiseerd.

Diensten

De camping biedt een scala aan diensten om het verblijf van de gasten zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken. Gasten kunnen boodschappen doen in de minimarkt, genieten van een maaltijd met het gezin in de snackbar of afhaalmaaltijden bestellen.

Ligging

Camping Paradis – L’Europe is gelegen in de provincie Puy-de-dôme in de regio Auvergne, Frankrijk. Met het adres Camping de L’Europe op uw navigatie kunt u de camping gemakkelijk bereiken. De camping ligt bij de coördinaten 45.568081°N, 2.940153°E.

Prijs en Boeking

De prijs voor een verblijf op Camping Paradis – L’Europe is €299 in Euro (EUR). Voor deze prijs krijgen gasten toegang tot alle faciliteiten en activiteiten die de camping te bieden heeft. Gasten kunnen de gewenste aankomst- en vertrekdatums selecteren, waarbij een verblijf van 26 augustus 2023 tot 2 september 2023 beschikbaar is. Het is belangrijk op te merken dat er beperkte beschikbaarheid kan zijn voor deze data, dus het wordt aanbevolen om vroeg te boeken. Boekingen kunnen gemaakt worden via de volgende

Bekijk op Campings.com