Camping Paradis – Les Relarguiers

Camping Paradis – Les Relarguiers

Camping Les Relarguiers ligt op een hoogte van 1150 meter met directe toegang tot de rivier. De natuurlijke omgeving en de nabijheid van recreatieve voorzieningen maken het, in alle seizoenen, een heerlijke plek voor het weekend en familievakanties. Geniet in juli en augustus van een verwarmd buitenzwembad. Tijdens de zomervakantie organiseert de camping elke dag activiteiten voor jong en oud en één keer per week van een bonte avond. Er zijn ook 2 speeltuinen, midgetgolf, een voetbalveld, een volleybalveld en een jeu-de-boules-terrein. In juli en augustus worden veel faciliteiten aangeboden. snackbar met afhaalgerechten, restaurant, pizzeria, kruidenier en broodbalie.

Locatie

De camping is gelegen in Camping Les Relarguiers in Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk. De exacte coördinaten zijn 44.13841 latitude en 6.59051 longitude.

Prijzen en beschikbaarheid

De prijs voor het verblijf op Camping Les Relarguiers is €159. Het verblijf is beschikbaar van 9 september 2023 tot 16 september 2023. Er is momenteel nog voorraad beschikbaar.

Faciliteiten

De camping biedt tal van faciliteiten, zoals een verwarmd buitenzwembad, 2 speeltuinen, midgetgolf, voetbal- en volleybalvelden en een jeu-de-boules terrein. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden, waaronder een snackbar met afhaalgerechten, restaurant, pizzeria, kruidenier en broodbalie. In de zomermaanden worden ook dagelijkse activiteiten en een bonte avond georganiseerd.

Bekijk op Campings.com