Camping Paradis La Marmotte – Een Charmante Camping in Ax les Thermes

Introductie

Op zoek naar een geweldige camping in de prachtige regio Ariège in Frankrijk? Dan is Camping Paradis La Marmotte een uitstekende keuze! Deze charmante camping is gelegen in Ax les Thermes, in de buurt van Andorra, en biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie.

Activiteiten en Voorzieningen

Op Camping Paradis La Marmotte kun je genieten van verschillende activiteiten en voorzieningen. Ben je een visliefhebber? Dan zit je hier goed, want er is een meer op slechts 300 meter afstand waar je kunt vissen. Daarnaast kun je prachtige wandelingen maken om van het spectaculaire landschap te genieten. Als je op zoek bent naar ontspanning, kun je op slechts 2 kilometer afstand gebruik maken van de thermale baden.

Op het terrein van de camping vind je ook een petanquebaan en een kinderspeelplaats, waardoor er genoeg entertainment is voor het hele gezin. In de zomermaanden wordt er wekelijks een thema-avond georganiseerd, waarbij je kunt genieten van activiteiten zoals mosselen met friet, bingo en karaoke.

Voorzieningen en Eten

Om ervoor te zorgen dat je van alle comfort bent voorzien, biedt Camping Paradis La Marmotte een snackbar, een restaurant en een kruidenierswinkel. Hierdoor hoef je de camping niet te verlaten om te genieten van een heerlijke maaltijd of om boodschappen te doen.

Omgeving

Dankzij de gunstige locatie van de camping, kun je gemakkelijk de prachtige regio Ariège verkennen. Ax les Thermes staat bekend om zijn thermale baden en is de perfecte plek om te ontspannen. Daarnaast ben je ook binnen korte afstand van het prachtige Andorra, waar je kunt genieten van winkelen en een bruisend nachtleven.

Accommodaties

Camping Paradis La Marmotte biedt verschillende accommodaties die geschikt zijn voor elk type reiziger. Of je nu met een tent, caravan of camper reist, er is altijd een plekje beschikbaar op deze camping.

Reserveer nu je verblijf

Wil je graag genieten van een geweldige vakantie op Camping Paradis La Marmotte? Reserveer dan nu je verblijf. Zorg ervoor dat je de data van je verblijf en het aantal personen invult bij het reserveren. Wees er snel bij, want deze camping is populair!

Bekijk op Campings.com