Camping Paradis du Viaduc: Een Paradijselijke Camping met Verwarmd Waterpark en Veel Activiteiten

De Camping Paradis du Viaduc ligt vlakbij de stad Millau, beroemd om zijn indrukwekkende viaduct, in een prachtige bosrijke omgeving van 4 hectare. Deze familiecamping is de ideale bestemming voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie.

Een Verwarmd Waterpark met Lagune en Glijbanen

De camping beschikt over een verwarmd waterpark met een lagune en twee glijbanen. Gasten kunnen genieten van het verfrissende water terwijl ze dobberen in de lagune of een opwindende rit maken op de glijbanen. Het waterpark is een legendarische attractie voor zowel jong als oud.

Een Breed Scala aan Activiteiten

Buiten het waterpark biedt de camping tal van activiteiten voor het hele gezin. Er is een verscheidenheid aan sportmateriaal beschikbaar, waaronder tafelvoetbal, twee springkussens, een petanquebaan, een fitnessruimte en een speelzaal. Gasten zullen nooit een saai moment hebben tijdens hun verblijf op Camping Paradis du Viaduc.

Uitgebreide Diensten en Faciliteiten

Camping Paradis du Viaduc beschikt over een bar, een restaurant en een kruidenierswinkel met dagelijkse benodigdheden. Gasten hebben gemakkelijk toegang tot eten, drinken en andere benodigdheden tijdens hun verblijf op de camping.

Een Perfecte Locatie in de Aveyron Regio

De camping is gelegen in de prachtige Aveyron regio, in het zuiden van Frankrijk. Gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het omliggende landschap en de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt verkennen. De stad Millau, bekend om zijn viaduct, biedt ook verschillende culturele en historische attracties.

Reserveer Nu voor een Onvergetelijke Vakantie

Camping Paradis du Viaduc is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar zon, plezier en avontuur. Met zijn verwarmde waterpark, uitgebreide activiteiten en prachtige locatie, biedt de camping alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie. Reserveer nu uw verblijf en maak uzelf klaar voor een paradijselijke ervaring!

Bekijk op Campings.com