Camping Mas Patoxas: Een Familievriendelijke Camping aan de Costa Brava

Introductie

Camping Mas Patoxas is een prachtige familiecamping gelegen in Pals aan de Costa Brava in Spanje. Deze camping biedt een ontspannen en familiale omgeving voor een geweldige vakantie aan zee.

Voorzieningen

De camping heeft een heerlijk buitenzwembad met een apart kinderbad en een spannende waterglijbaan. In juli en augustus is er een entertainmentprogramma voor het hele gezin. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar ter vermaak van jong en oud, zoals speeltuinen, sportvelden en jeu-de-boules banen.

Services

Op de camping zijn diverse services beschikbaar om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Geniet van een drankje aan de bar, geniet van een maaltijd in het restaurant of haal iets lekkers af om te eten. Ook kunt u kleine boodschappen doen op de camping.

Locatie

De camping is gunstig gelegen in de provincie Girona, in de regio Catalonië. Het strand ligt op korte afstand van de camping, waardoor u kunt genieten van het beste van de Costa Brava. Met een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden in de nabijheid, is er altijd iets interessants te doen tijdens uw verblijf.

Accommodaties

Camping Mas Patoxas biedt verschillende soorten accommodaties die geschikt zijn voor gezinnen van elke grootte. U kunt kiezen uit comfortabele stacaravans die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een gezinsvriendelijke camping aan de Costa Brava, is Camping Mas Patoxas absoluut een aanrader. Met fantastische voorzieningen, een prachtige locatie en comfortabele accommodaties, zult u hier zeker een geweldige vakantie beleven.

Bekijk op Campings.com