Camping maeva Escapades Millau Plage: Een Perfecte Bestemming voor een Onvergetelijke Vakantie

Camping maeva Escapades Millau Plage is een van de ideale bestemmingen voor een onvergetelijke vakantie. Gelegen in Millau, Aveyron, biedt deze camping alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en plezierig verblijf.

Accommodatie en Voorzieningen

De camping beschikt over een zwembad en een speelbad voor de kleintjes, zodat zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van waterpret. De camping ligt midden in de natuur en biedt een prachtig uitzicht dat u zeker zal verbazen.

Om de vakantie van uw kinderen nog leuker te maken, heeft camping maeva Escapades Millau Plage ook een uitgeruste speeltuin. Voor de volwassenen zijn er faciliteiten voor een potje jeu de boules.

’s Avonds kunt u deelnemen aan de verschillende animaties die ter plaatse worden georganiseerd.

Voor de liefhebbers van activiteiten in de buitenlucht biedt de camping de mogelijkheid om te wandelen in de prachtige omgeving.

Voorzieningen en Diensten

De camping maeva Escapades Millau Plage heeft ook restaurants en bars waar u gezellige momenten kunt delen met uw gezin. Er is ook een kruidenierswinkel voor uw dagelijkse boodschappen. Bovendien biedt de camping toegang tot wifi.

Locatie en Omgeving

De camping maeva Escapades Millau Plage ligt in Frankrijk, in de provincie Aveyron. Het behoort tot de prachtige regio Midi-Pyrénées. Met zijn gunstige ligging is de camping gemakkelijk te bereiken.

Verblijfsduur en beschikbaarheid

U kunt genieten van een ontspannen verblijf op camping maeva Escapades Millau Plage van 9 september 2023 tot 16 september 2023.

Bekijk op Campings.com