Camping Maeva Club Les Dinosaures: Geniet van een ontspannen vakantie in de Vendée, Frankrijk

Introductie

Camping Maeva Club Les Dinosaures is een prachtige camping in Talmont Saint Hilaire, op slechts 800 meter van het strand van Veillon. Deze camping in de Vendée in Frankrijk biedt een perfecte locatie tussen de zee en het bos, waardoor het de ideale bestemming is voor een ontspannen vakantie met het hele gezin.

Voorzieningen

Een van de hoogtepunten van Camping Maeva Club Les Dinosaures is het prachtige zwemparadijs met een ‘dinosaurusthema’. Dit omvat een overdekt en verwarmd zwembad met waterval en anatomische banken, een bubbelbad en een buitenbad met peuterbad en glijbanen. Hier kunnen kinderen en volwassenen zich vermaken en verkoeling vinden tijdens de warme zomerdagen.

Tijdens de zomerschoolvakanties is er een kinderclub waar kinderen van 4-12 jaar van 10:00 tot 12:00 uur terechtkunnen voor leuke sport- en spelactiviteiten. Daarnaast worden er in de avonden amusementsshows georganiseerd voor het hele gezin, zodat er altijd iets te beleven is op de camping.

Ontdek de omgeving

Camping Maeva Club Les Dinosaures is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige regio Vendée. Bewonder de prachtige stranden, breng een bezoek aan het nabijgelegen stadje Les Sables d’Olonne, of verken de omgeving te voet of per fiets.

Daarnaast is het ook mogelijk om boodschappen te doen in de kruidenierswinkel van de camping en zelf te koken in uw accommodatie. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie op de camping zelf.

Reserveringen

U kunt alvast een reservering maken voor Camping Maeva Club Les Dinosaures voor de datums van 24 september 2023 tot 1 oktober 2023. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een ontspannen vakantie in Frankrijk, is Camping Maeva Club Les Dinosaures de perfecte keuze. Met haar prachtige zwemparadijs, gevarieerde activiteiten en ideale locatie in de Vendée zorgt deze camping ervoor dat u en uw gezin onvergetelijke vakantieherinneringen zullen creëren.

Bekijk op Campings.com