Camping Lou Cigalon: Een Ideale Plek om te Ontspannen in de Provence

Introductie

Camping Lou Cigalon, gelegen tussen Marseille en La Camargue, is de perfecte plek om te genieten van de zon van de Provence. Met zijn ligging op slechts 50 m van het strand, zowel rotsen als zand, kunt u daar relaxen in de natuurlijke omgeving. Deze mooie camping verwelkomt families en biedt allerlei faciliteiten om van te genieten.

Vakantiemogelijkheden

De camping biedt veel mogelijkheden, zoals een buitenzwembad met uitzicht op de calanque. Tijdens de maanden juli en augustus zijn er tal van activiteiten en animaties voor zowel jong als oud. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen deelnemen aan de kinderclub, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Bovendien is er een speeltuin voor de kleintjes en kunnen er petanquewedstrijden en tafeltennistoernooien worden gehouden. U bent verzekerd van amusement voor het hele gezin.

Faciliteiten ter plaatse

Na een dag vol avonturen op de camping kunt u ook genieten van verschillende services ter plaatse. Er is een restaurant, bar en pizzeria met een terras onder de pijnbomen, waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd met vrij uitzicht op de zee. Er zijn ook toiletten en douches beschikbaar.

Ligging

De camping is gelegen op een ideale locatie in de Bouches-du-Rhône. Met een breed scala aan attracties en activiteiten in de omgeving is er altijd iets te doen. Of het nu gaat om een bezoek aan de nabijgelegen steden Marseille en Arles, een dagtocht naar de prachtige regio Provence-Alpen-Côte d’Azur, of gewoon genieten van het pittoreske landschap van de Middellandse Zeekust, er is voor elk wat wils.

Bekijk op Campings.com