Camping L’Etang des Forges: Genieten van Natuur en Ontspanning

Introductie

Welkom bij Camping L’Etang des Forges, gelegen op 3,4 hectare groen in de Franse regio Franche-Comté, vlakbij het natuurpark van de Vogezen en het historische centrum van Belfort. Deze familiecamping biedt een warme en gezellige sfeer en is de perfecte plek om te genieten van natuur, ontspanning en leuke activiteiten. Of je nu wilt ontspannen bij het verwarmde zwembad of actief bezig wilt zijn met wandelen en sporten, er is voor elk wat wils op Camping L’Etang des Forges.

Voorzieningen en Activiteiten

De camping biedt een scala aan voorzieningen om jouw verblijf nog aangenamer te maken. Het verwarmde zwembad met solarium en het beschermde watergebied voor kinderen zorgen voor plezier en verfrissing op warme dagen. Voor extra ontspanning kun je genieten van de spa en de hammam. Daarnaast organiseert de camping culturele en educatieve bezoeken, zoals een bezoek aan het landbouwmuseum Botans en de viskwekerij Beaume.

Dagelijkse activiteiten zijn onder andere aquagym-sessies en leuke en recreatieve activiteiten voor kinderen van 6 tot 14 jaar in juli en augustus. De camping organiseert ook regelmatig muzikale animatie, inclusief concerten en speciale menu’s. Met diverse wandelroutes en sportactiviteiten op het programma, zal niemand zich vervelen tijdens een verblijf op Camping L’Etang des Forges.

Verblijf en Diensten

Maak je verblijf zo comfortabel mogelijk met de diverse diensten die worden aangeboden op Camping L’Etang des Forges. Er is een snackbar waar je terecht kunt voor lekkere snacks en drankjes. Daarnaast biedt de camping een groot aantal diensten om jouw verblijf gemakkelijker te maken. Bij het boeken van jouw verblijf dien je rekening te houden met de beschikbaarheid. Je kunt gebruik maken van de online boekingsmogelijkheden op de officiële website van de camping.

Camping L’Etang des Forges in Detail

  • Locatie: Belfort, Franche-Comté, Frankrijk
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Prijs: €340
  • URL voor boekingen: [GEEN LINK TOEGESTAAN]
  • Latitude: 47.6538
  • Longitude: 6.8642
  • Aankomstdatum: 14-10-2023
  • Vertrekdatum: 21-10-2023

Afbeeldingen

Bekijk op Campings.com