Camping Les Terrasses Provençales: Een Prachtige Camping in de Drôme Provençale

Ben je op zoek naar een ideale vakantiebestemming in het hart van de Drôme Provençale? Dan moet je zeker Camping Les Terrasses Provençales overwegen. Deze prachtige camping biedt een adembenemend uitzicht op de Mont Ventoux en is gelegen tussen Nyons en Valréas, aan de poorten van het charmante dorpje Venterol.

De camping is gebouwd op terrassen op de flank van een heuvel, wat zorgt voor een unieke locatie en een panoramisch uitzicht over de Provence. Hier kun je genieten van de Drôme, met zijn pittoreske dorpen en lavendelvelden.

Op de camping zijn er tal van faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een verwarmd zwembad, een speeltuin met een opblaasbaar spel voor de kinderen, een pingpongtafel, een volleybalveld en een biljarttafel. Voor culinaire genoegens kun je terecht bij de snackbar (open van april tot september), de ijssalon met terras, de kruidenierswinkel en de brood- en gebaksservice. Daarnaast worden er ook regelmatig thema-avonden georganiseerd.

Op de camping zijn de nodige maatregelen getroffen tegen COVID-19 om de veiligheid van de gasten te waarborgen. Houd er rekening mee dat dekbedden en kussens niet aanwezig zijn, dus vergeet deze niet zelf mee te nemen.

Bekijk op Campings.com