Camping Les Rives du Luberon: Een Onvergetelijke Gezinsvakantie

Kom naar Camping Les Rives du Luberon aan de Middellandse Zee voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Op het terrein vind je een buitenzwembad waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het zonnige weer. Als je tijdens de zomerschoolvakantie komt, worden er gezinsactiviteiten georganiseerd zodat jij en je kinderen volop plezier kunnen hebben. Daarnaast is er een kinderclub beschikbaar voor kinderen van 5 t/m 8 jaar, waar ze nieuwe vriendjes kunnen maken en spelletjes kunnen spelen.

Voor de kinderen en de jonge geesten heeft de camping een speeltuin en een jeu de boulesbaan waar je samen met je familie en vrienden kunt deelnemen aan wat meer actieve spellen. Als je van een potje tafeltennis houdt, kun je hier ook je tafeltennisvaardigheden oefenen.

Naast alle activiteiten is er ook gedacht aan de service en voorzieningen op de camping. Er is een cafetaria waar je heerlijk kunt eten of afhaalmaaltijden kunt bestellen voor een gezellig diner buiten op het terras van je accommodatie. Ook is er een brood- en banketbakkerij waar je dagelijks vers brood en lekkernijen kunt kopen voor het ontbijt of voor bij de koffie in de middag.

Bekijk op Campings.com