Camping Les Rives de la Dordogne: Ontdek de Schoonheid van de Dordogne Rivier

Welkom bij Camping Les Rives de la Dordogne, de ideale plek om te genieten van een ontspannen en exotische omgeving. Deze camping bevindt zich direct aan de oever van de prachtige Dordogne rivier, waardoor u directe toegang heeft tot het verfrissende water.

Er is genoeg te ontdekken in de omgeving van de camping. U kunt zich onderdompelen in de prehistorie en de beroemde grotten van Lascaux verkennen. Daarnaast wacht u een uniek erfgoed en een smakelijke gastronomie, die het dorp u te bieden heeft.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van verschillende activiteiten. Zwemmen, vissen of picknicken aan de oevers van de rivier behoren tot de mogelijkheden. Op het terrein van de camping vindt u daarnaast een petanquebaan en een tafeltennistafel.

De kinderclub zorgt voor vermaak voor de jongsten. Van maandag tot vrijdag kunnen kinderen in de leeftijd van 4-11 jaar hier aan deelnemen. Ook voor oudere kinderen worden er activiteiten en animaties georganiseerd. Denk aan muzikale animaties, excursies en interactieve spelletjes.

Les Rives de Dordogne heeft tevens een broodwinkeltje en snackbar die geopend is van 1 juli tot 31 augustus, voor al uw culinaire behoeften.

Ontdek Les Rives de Dordogne en de omgeving

De camping bevindt zich op een prachtige plek in het Franse departement Dordogne, in de regio Aquitanië. Met de auto zijn alle activiteiten en bezienswaardigheden binnen een straal van 1 tot 15 kilometer te bereiken.

Verblijf in comfortabele accommodaties

Les Rives de Dordogne biedt verschillende soorten accommodaties aan. Of u nu verblijft in een stacaravan, bungalowtent of chalet, er is altijd een optie die bij uw wensen past. In deze accommodaties kunt u genieten van rust en privacy, terwijl u toch in contact blijft met de prachtige natuur om u heen.

Beleef een heerlijke vakantie aan de Dordogne rivier

De camping is geopend vanaf 25 mei, en biedt u de mogelijkheid om de schoonheid van de Dordogne rivier te ervaren. Vergeet uw zorgen en geniet van alle faciliteiten en activiteiten die deze camping te bieden heeft. Mis dit avontuur niet!

Bekijk op Campings.com