Camping Les Rioms: Een Ontspannen Verblijf in Frankrijk

Beschrijving

Camping Les Rioms is ideaal gelegen tussen Tours en Poitiers, op ongeveer tien kilometer van het kuuroord van La Roche Posay. Deze prachtige camping biedt tal van faciliteiten en activiteiten voor een ontspannen verblijf in de natuur. Het verwarmde zwembad, het kikkerbad en het solarium zorgen voor aangename momenten van ontspanning. En voor het vermaak van het hele gezin zijn er een jeu de boules baan, een tafeltennistafel en een kinderspeelplaats beschikbaar.

In de buurt van de camping kunt u genieten van de natuurpracht en avontuurlijke activiteiten, zoals vissen en kanoën in de nabijgelegen rivier. Voor extra gemak is er in juli en augustus een gratis pendeldienst naar de spa.

Bovendien biedt de camping de mogelijkheid tot het huren van mountainbikes en hengels, zodat u de prachtige omgeving kunt verkennen. Als u behoefte heeft aan wifi, kunt u gebruik maken van de wifi-toegangsruimte.

Accommodaties

Camping Les Rioms biedt verschillende accommodaties aan, waaronder kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Daarnaast zijn er ook stacaravans beschikbaar voor wie graag wat meer luxe en comfort wenst tijdens het verblijf.

Omgeving

De camping is gelegen in Indre-et-Loire, een prachtige regio in Midden-Frankrijk. Deze streek staat bekend om zijn rijke geschiedenis en adembenemende landschappen. In de omgeving vindt u pittoreske dorpjes, kastelen, wijngaarden en prachtige natuurparken.

Reserveringen en prijzen

U kunt nu alvast uw reservering maken voor een verblijf op Camping Les Rioms. De camping is geopend van september tot en met mei. De prijs voor een verblijf op de camping bedraagt 35 euro per nacht.

Bekijk op Campings.com