Camping Les Reflets du Quercy: Geniet van een Perfecte Vakantie in de Occitanie, Frankrijk

Camping Les Reflets du Quercy in Crayssac, Occitanie

Ga naar Crayssac in de Occitanie om optimaal te genieten van uw vakantie in de Lot, op de camping Les Reflets du Quercy. Het verwelkomt u in een idyllische en natuurlijke omgeving met een familiale sfeer. U zult het prachtige openluchtzwembad op prijs stellen.

Activiteiten en Voorzieningen

Diverse animaties, animatieavonden en dansavonden en shows maken uw verblijf nog aangenamer. Het hele gezin kan genieten van tennis, basketbal, volleybal en tafeltennis voor leuke spelletjes. Sportliefhebbers worden niet overgeslagen, want de site biedt wandeltochten aan. Voor kinderen is er een miniclub.

Er is een bar, restaurant en snackbar ter plaatse. Een minimarkt en een kruidenierswinkel zijn beschikbaar voor uw dagelijkse behoeften. De kampeerders beschikken ook over een koelkast, een wasmachine, een kluisje, een TV en strijkbenodigdheden. Er is ook WiFi-toegang. Barbecues zijn toegestaan. Er zijn faciliteiten voor gehandicapten.

Locatie en Omgeving

De camping Les Reflets du Quercy bevindt zich in Crayssac, een charmant dorpje in de Lot in de regio Occitanie in Zuid-Frankrijk. De regio biedt tal van activiteiten en bezienswaardigheden, zoals verkennen van de prachtige natuur, een bezoek aan historische dorpen en kastelen, en genieten van heerlijk eten en wijn. Maak gebruik van deze ideale locatie om de regio te verkennen en unieke ervaringen op te doen.

Bekijk op Campings.com