Camping Les Pins du Soleil

Gelegen in het hart van een toeristische regio in het Landes bos en op 30 km van de stranden, dicht bij het Baskenland en Spanje, verwelkomt Camping Les Pins du Soleil u in een warme familiale omgeving, ideaal om te ontspannen en te luieren.

Op deze camping kunt u gebruik maken van het prachtige buitenzwembad om baantjes te trekken en vervolgens uit te rusten op de ligstoelen terwijl de kleintjes in het voor hen gereserveerde kikkerbadje spetteren. In juli en augustus verwelkomt de kinderclub kinderen van 4-12 jaar voor recreatieve en ludieke activiteiten. Overdag worden er sporttoernooien aangeboden voor het hele gezin en ’s avonds kunt u zich ontspannen met vrienden of familie door deel te nemen aan de levendige avonden die het animatieteam aanbiedt.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Er is een restaurantbar en een snackbar waar u terecht kunt voor afhaalmaaltijden. Er is ook een kruidenierswinkel met de nodige voorraden en een brood- en banketdepot.

Bekijk op Campings.com