Camping Les Ormes, Domaine et Resort

Gelegen in het hart van een prachtig landgoed, biedt Camping Les Ormes, Domaine et Resort een uitzonderlijke omgeving voor familievakanties. Met een overdekt en verwarmd waterpark biedt de camping het hele seizoen door waterpret voor jong en oud. Vanaf juni kunnen gasten ook genieten van het golfslagbad, de dynamische rivier en de buitenglijbanen.

De camping biedt overdag en ’s avonds talrijke gezinsactiviteiten aan en heeft een kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hier kunnen zij deelnemen aan recreatieve en leuke activiteiten. Daarnaast zijn er ook veel andere recreatiemogelijkheden beschikbaar om ervoor te zorgen dat gasten een leuke tijd hebben tijdens hun verblijf.

Naast het bieden van een mooie omgeving en leuke activiteiten, zorgt Camping Les Ormes, Domaine et Resort ook voor alle diensten die gasten nodig hebben voor een aangenaam verblijf. Gasten kunnen genieten van het restaurant, de snackbar en afhaalmaaltijden. Er is tevens een minimarkt waar boodschappen kunnen worden gedaan en er is een brood- en banketservice beschikbaar.

Camping Les Ormes, Domaine et Resort is gelegen in de provincie Ille-et-Vilaine in de regio Bretagne in Frankrijk. Het is een vijfsterrencamping en is geopend van Pasen tot Allerheiligen. Het precieze adres en de postcode van de camping zijn niet vermeld.

Bekijk op Campings.com