Camping Les Oliviers: Een Perfecte Gezinsvakantie in de Provence-Alpen-Côte d’Azur

Beschrijving van Camping Les Oliviers

Camping Les Oliviers is een prachtige camping die u verwelkomt in een volledig gerenoveerde omgeving in de Provence-Alpen-Côte d’Azur. De camping biedt een gezellige sfeer die wordt gesust door het gezang van de cicaden, waardoor het de ideale locatie is voor een ontspannen gezinsvakantie.

Op de camping is een prachtig buitenzwembad aanwezig, dat een adembenemend uitzicht biedt op de vallei van de Durance. Ideaal om lekker af te koelen en te genieten van de zon. In juli en augustus organiseren ze leuke recreatieve activiteiten voor kinderen. Het campingteam organiseert ook regelmatig sporttoernooien overdag en unieke thema-avonden waar iedereen plezier kan beleven.

Daarnaast biedt Camping Les Oliviers diverse faciliteiten, waaronder een snackbar waar u heerlijk kunt eten en genieten van het prachtige panoramische uitzicht. Het is wel belangrijk om van tevoren te reserveren. Er is ook een brooddepotdienst beschikbaar, zodat u ’s ochtends kunt genieten van versgebakken brood. Alles is aanwezig voor een zorgeloze vakantie.

Locatie en Diensten

Camping Les Oliviers is gelegen in de provincie Alpes-de-Haute-Provence, in de regio Provence-Alpen-Côte d’Azur. Met een 4-sterrenclassificatie kunt u verzekerd zijn van comfort en kwaliteit tijdens uw verblijf. De camping biedt een prachtig uitzicht en is omringd door prachtige natuur. Echt een vakantiebestemming waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Daarnaast heeft de camping een ideale ligging voor het verkennen van de omgeving.

Reserveren en Tarieven

De prijs voor een verblijf op Camping Les Oliviers bedraagt €360,00. Dit is de totale prijs voor het aangegeven aantal nachten, exclusief eventuele toeslagen. Houd er rekening mee dat prijzen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Het is belangrijk om van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een plek op de camping.

Foto’s van Camping Les Oliviers

Camping Les Oliviers

Bekijk op Campings.com