Camping Les Genêts: Een Perfecte Vakantiebestemming in Saint Jean de Monts

Ideal gelegen in de beroemde badplaats Saint Jean de Monts, ligt Camping Les Genêts op slechts 800 meter van het strand.

De camping beschikt over een prachtige aquatische ruimte met een overdekt en verwarmd zwembad, buitenbaden en lagunes, glijbanen, whirlpools en een snelle rivier. Er is genoeg te doen voor zowel volwassenen als kinderen.

Faciliteiten en Activiteiten

De oudere kinderen kunnen hun energie kwijt op het multisportterrein waar ze kunnen voetballen, handballen, badmintonnen, volleyballen, tennis spelen en nog veel meer. Ze kunnen elkaar ook ontmoeten tijdens de petanquetoernooien.

Voor de kinderen is er een grote speelplaats van 400m2 waar ze zich kunnen vermaken.

In juli en augustus wordt er een uitgebreid animatieprogramma aangeboden om ervoor te zorgen dat uw vakantie gevuld is met plezier en vermaak.

Eet- en Drinkgelegenheden

De bar en het restaurant van Camping Les Genêts hebben een moderne inrichting en bieden een gezellige omgeving om te genieten van mooie avonden. Daarnaast is er ook een kruidenierswinkel op het terrein om uw verblijf nog comfortabeler te maken.

Omgeving

De camping ligt in de Vendée-regio in Frankrijk, in de buurt van de Pays de la Loire. Deze regio staat bekend om zijn prachtige stranden en zijn vele recreatiemogelijkheden zoals wandelen, fietsen en watersporten.

Ontdek de Vendée-regio

Vendée is ook de thuisbasis van verschillende interessante bezienswaardigheden, waaronder historische kastelen, pittoreske dorpjes en prachtige natuurlijke landschappen. Een bezoek aan het nabijgelegen Île d’Yeu, een klein eiland voor de kust van Vendée, is ook een aanrader.

Reservering

Voor uw verblijf op Camping Les Genêts kunt u online reserveren op de website van Campings.com. De camping is populair, dus het is aan te raden om op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Bekijk op Campings.com