Camping Les Foulons in Luc-en-Diois, Frankrijk

Camping Les Foulons is gelegen in Luc-en-Diois in de prachtige Drôme. Omringd door bergen en zon, biedt het een idyllische, groene en rustige omgeving. De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad en een peuterbad dat beschikbaar is in juli en augustus.

Voor een plezierig verblijf biedt de camping tal van activiteiten en entertainment. Sportliefhebbers kunnen jeu de boules, volleybal, tennis en tafeltennis spelen. Er zijn verschillende speelplaatsen voor kinderen, waaronder een springkussen. Daarnaast zijn er op maandag- en vrijdagochtend handwerkactiviteiten, sportevenementen en zelfs een Zumba-feestje voor de kleintjes. Er worden ook emotionele activiteiten georganiseerd. ’s Avonds worden er animatie-avonden georganiseerd voor het plezier van iedereen. Er is zelfs een vlinderboerderij op het terrein!

Gasten kunnen genieten van huisgemaakte maaltijden bereid met verse, seizoensgebonden producten in het restaurant van Les Foulons. Er is ook een lokale markt waar lokale producten kunnen worden gekocht. WiFi is beschikbaar voor gasten.

Bekijk op Campings.com