Camping Les Fontaines: Kleine en rustige camping bij Doussard, Annecy, Frankrijk

Ben je op zoek naar een rustige en sfeervolle camping in een prachtige omgeving? Dan is Camping Les Fontaines de perfecte keuze voor jou. Gelegen bij Doussard, Annecy in Frankrijk, biedt deze camping alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

Een vredig toevluchtsoord

Camping Les Fontaines is een kleinschalige camping waarin de rust centraal staat. Met slechts enkele staanplaatsen en accommodaties zul je nooit het gevoel hebben dat het te druk is. De serene omgeving en de vriendelijke sfeer zorgen ervoor dat je volledig kunt ontspannen en genieten van je vakantie.

Faciliteiten en activiteiten

Ondanks dat Camping Les Fontaines een kleine camping is, biedt het wel diverse faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden. De camping beschikt over 3 zwembaden, waarvan een aantal leuke glijbanen. Hier kunnen zowel volwassenen als kinderen een verfrissende duik nemen op warme zomerdagen. Daarnaast zijn er ook speeltuinen en sportvelden waar kinderen en volwassenen zich kunnen vermaken.

Ontdek de prachtige omgeving

De omgeving van Camping Les Fontaines is werkelijk adembenemend. Het ligt vlak bij het prachtige meer van Annecy, waar je kunt genieten van allerlei watersportactiviteiten zoals zwemmen, zeilen en kajakken. Daarnaast kun je ook mooie fiets- en wandeltochten maken in de omgeving. Verken het prachtige landschap en maak kennis met het pittoreske stadje Doussard en de regio Annecy.

Kortom, als je op zoek bent naar een kleine en rustige camping in een perfecte omgeving, dan is Camping Les Fontaines de ideale vakantiebestemming. Met prachtige faciliteiten, een serene sfeer en een adembenemende omgeving, zul je hier gegarandeerd een ontspannen vakantie beleven.

Bekijk op Allcamps.nl