Camping Les Embruns d’Oléron: Een paradijs aan zee

Camping Les Embruns d’Oléron is een prachtige camping gelegen op het eiland Oléron in Frankrijk. Deze camping ligt op slechts 1000 meter afstand van het strand en op 800 meter afstand van het centrum, gelegen in het hart van een bosrijk park.

Op deze camping kunt u optimaal genieten van de natuur en het strand. Vanaf de manege van de camping kunt u het eiland Oléron ontdekken door te rijden door de moerassen, het bos en het strand. Er is zelfs een verwarmd zwemparadijs aanwezig met een groot zwembad en een rivier met spelletjes voor kinderen. Hier kunnen kinderen urenlang spelen en plezier maken. 

Tijdens de schoolvakanties in de zomer vinden er zowel overdag als ’s avonds gezinsactiviteiten plaats. Daarnaast kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar deelnemen aan de activiteiten van de miniclub. Voor paardenliefhebbers biedt de manege van de camping (tegen betaling) ritten, cursussen en paardrijlessen. 

Qua gemakken heeft Camping Les Embruns d’Oléron veel te bieden. Er is een bar-restaurant waar u kunt genieten van regionale gerechten, zowel op het terras als binnen. Daarnaast is er een kruidenierswinkel en kunt u maaltijden afhalen. 

De camping is voorzien van moderne faciliteiten en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De camping heeft 4 sterren en biedt comfortabele accommodaties voor een geweldige vakantie-ervaring.

Bekijk op Campings.com