Camping les Chalets de Pierretoun

Het Baskenland

De Camping les Chalets de Pierretoun is gelegen in het mooie Baskenland, in een prachtige groene omgeving. Het is de perfecte plek voor een ontspannen kampeervakantie met het gezin. De camping biedt een schilderachtige omgeving die ontspanning, comfort, rust en kalmte combineert.

Voorzieningen

Op de camping kunt u genieten van een buitenzwembad, perfect om af te koelen op warme zomerdagen. Daarnaast biedt de camping twee keer per week entertainment in de avonduren, van 19.30 uur tot 22.00 uur. Dit zorgt voor extra plezier en vermaak tijdens uw verblijf.

Activiteiten

Naast het vermakelijke entertainment op de camping, kunt u ook gratis een bezoek brengen aan de ezelboerderij van het nabijgelegen dorp. Dit is een geweldige activiteit voor het hele gezin. Daarnaast kunt u op de camping genieten van een spelletje petanque of een volleybalwedstrijd. Er is ook een zaal met videospelletjes, biljart en tafelvoetbal beschikbaar voor de gasten. Genoeg faciliteiten dus om uzelf te vermaken en vermaakt te worden!

Faciliteiten

De camping biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een snackbar waar u terecht kunt voor een lekkere snack of een verfrissend drankje. Ook is er een brood- en gebakbalie waar u elke ochtend verse broodjes en gebak kunt halen. Daarnaast is er een verkooppunt van streekproducten waar u lokale lekkernijen kunt proeven en kopen.

Omgeving

De Camping les Chalets de Pierretoun is gelegen in het Baskenland, een prachtige regio in Zuid-Frankrijk. Het Baskenland staat bekend om zijn mooie natuur, adembenemende landschappen en rijke cultuur. U kunt genieten van wandelingen in de natuur, bezoeken aan pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden, en natuurlijk van de heerlijke lokale keuken.

Conclusie

De Campin les Chalets de Pierretoun biedt een geweldige kampeerervaring in het prachtige Baskenland. Met faciliteiten zoals een buitenzwembad, vermakelijke avonden en een keur aan activiteiten, is er voor het hele gezin genoeg te beleven. Daarnaast zijn er de verschillende faciliteiten op de camping zelf, zoals de snackbar en de brood- en gebakbalie, die het verblijf extra comfortabel maken. Vergeet ook niet de prachtige omgeving van het Baskenland te ontdekken. Kortom, Camping les Chalets de Pierretoun is de perfecte keuze voor een ontspannende en plezierige kampeerervaring in een van de mooiste regio’s van Frankrijk.

Bekijk op Campings.com