Camping Les Cerisiers du Jaur: De ideale plek voor een gezinsvakantie in Frankrijk

Welkom bij Camping Les Cerisiers du Jaur! Gelegen in Saint-Pons-de-Thomières, in het hart van het Nationaal Park van de Haut Languedoc, is deze camping de ideale plek om met het gezin nieuwe energie op te doen. Met een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, belooft deze bestemming een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden.

Een belevenis voor het hele gezin

Of u nu wilt zwemmen in de rivier of wilt genieten van het verwarmde zwembad, Camping Les Cerisiers du Jaur biedt volop mogelijkheden voor waterplezier. Voor de sportievelingen zijn er jeu de boules, voetbal- en volleybalvelden beschikbaar. Je kinderen kunnen genieten van de speelplaats en alleen of in groep verschillende activiteiten ondernemen. En als u van wandelen houdt, zijn er speciale trekkingroutes beschikbaar op de camping.

Geniet van lokale AOC-wijnen en bezienswaardigheden

Elke zondag in juli en augustus kunt u deelnemen aan een wijnproeverij om de lokale AOC-wijnen te ontdekken. Daarnaast kunt u ook de nabijgelegen toeristische trekpleisters verkennen, die rijk zijn aan Franse geschiedenis en cultuur.

Eetgelegenheden en geanimeerde avonden

Na een dag vol avontuur kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in de snackbar van Camping Les Cerisiers du Jaur, die gedurende de zomermaanden geopend is. Ook worden er geanimeerde avonden georganiseerd voor vermaak en vertier.

Praktische informatie

Camping Les Cerisiers du Jaur verwelkomt gasten van april tot oktober. Er zijn verschillende verblijfsopties beschikbaar, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften. Het adres van de camping is Camping Les Cerisiers du Jaur, Saint-Pons-de-Thomières, Frankrijk.

Prijsinformatie

De prijs voor een verblijf op Camping Les Cerisiers du Jaur bedraagt €112 per persoon. Deze prijs is inclusief accommodatie en faciliteiten op de camping.

Bekijk op Campings.com