Camping Les Cantarelles: Een Paradijs in het Hart van Aveyron

Camping Les Cantarelles ligt in het hart van de regio Aveyron, aan de oever van het meer van Villefranche-de-Panat. Deze prachtige camping biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige vakantie.

Voorzieningen en Activiteiten

De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad, perfect voor een verfrissende duik op warme zomerdagen. Daarnaast zijn er tal van activiteiten beschikbaar, waaronder een fitnessruimte in de open lucht, tafelvoetbal, een tafeltennistafel en een petanquebaan. In juli en augustus kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar genieten van de kinderclub.

Diensten

Op Camping Les Cantarelles vind je een kruidenierswinkel, een brooddepot en een bar-restaurant waar je heerlijk kunt eten en drinken. Met deze voorzieningen hoef je de camping niet te verlaten voor je dagelijkse boodschappen en maaltijden.

Kamperen bij Camping Les Cantarelles

De camping biedt diverse kampeermogelijkheden en accommodaties, van ruime staanplaatsen voor tenten, caravans en campers tot comfortabele stacaravans. De faciliteiten zijn goed onderhouden en er is voldoende privacy en schaduw.

Omgeving

De regio Aveyron heeft veel te bieden, waaronder prachtige natuur, diverse watersportmogelijkheden en interessante historische bezienswaardigheden. Maak een wandeling rond het meer van Villefranche-de-Panat of verken de nabijgelegen bossen en heuvels.

Reserveer nu!

Plan je volgende vakantie en boek een verblijf op Camping Les Cantarelles. Geniet van de rust, natuur en gastvrijheid in het hart van Aveyron. Klik hier om je reservering te maken.

Bekijk op Campings.com