Camping Les Amiaux in Saint-Jean-de-Monts, Frankrijk

Camping Les Amiaux, gelegen in Saint-Jean-de-Monts in de Vendee, verwelkomt u voor een vakantie aan de Côte de lumière, waar u zowel van de fijne zandstranden als van het bos kunt genieten. Deze viersterrencamping ligt in een prachtige natuurlijke omgeving en biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin.

\n\n

De camping beschikt over een aquatisch paradijs met een overdekt zwembad, een kikkerbad en glijbanen. Hier kunnen gasten van alle leeftijden zich vermaken en verkoeling zoeken op warme dagen. Tijdens de zomerschoolvakanties is er ook een animatieprogramma voor het hele gezin, met activiteiten en entertainment overdag en ’s avonds.

\n\n

Voor de kinderen is er de Topi-club. Hier kunnen zij deelnemen aan leuke activiteiten en nieuwe vrienden maken, onder begeleiding van ervaren en enthousiast personeel. Op deze manier kunnen ouders even ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken.

\n\n

Op de camping zelf vindt u verschillende voorzieningen, waaronder een snackbar, een restaurant, een kruidenierswinkel en zelfs afhaalmaaltijden. Hier kunt u genieten van heerlijke maaltijden en snacks, zonder dat u de camping hoeft te verlaten.

\n\n

In de directe omgeving van de camping zijn er ook volop mogelijkheden voor recreatie. Op minder dan 700 meter afstand vindt u stranden en kunt u deelnemen aan diverse watersportactiviteiten. De prachtige witte zandstranden nodigen uit tot lange wandelingen en ontspanning aan zee.

\n\n

Camping Les Amiaux biedt verschillende soorten accommodaties, waaronder bungalows en kampeerplaatsen. Met goed uitgeruste faciliteiten en een gastvrije sfeer, is deze camping de perfecte plek om te genieten van een gezinsvakantie aan de Franse kust.

Bekijk op Campings.com