Camping Les Alouettes: Een ideale locatie voor een heerlijke vakantie aan de Franse westkust

Camping Les Alouettes

Camping Les Alouettes

Tussen Les Sables d’Olonne en de streek Saint-Gilles-Croix-de-Vie is onze camping in Bretignolles-sur-Mer ideaal gelegen om te genieten van een gul klimaat aan zee. Het hele gezin zal genieten van het verwarmde zwembad en de glijbanen.

Voor natuur- en zeeliefhebbers zijn er vele bekende stranden in de buurt van de camping. De plaatsen Sauzaie en Dunes zijn perfecte surfplekken voor zowel amateurs als experts. De anderen kunnen zich laten leiden door de markten (Marché des Halles of weekmarkten), de plaatselijke cultuur en kunst ontdekken. Het bar restaurant verwelkomt u in juli en augustus met wekelijkse mossel- en frietavonden.

Faciliteiten

Camping Les Alouettes staat bekend om zijn uitstekende faciliteiten voor het hele gezin. Het verwarmde zwembad en de glijbanen zorgen voor uren plezier en verfrissing op warme zomerdagen. Voor de fans van watersport, biedt de camping directe toegang tot bekende surfplekken zoals Sauzaie en Dunes. Bezoekers kunnen ook genieten van de plaatselijke cultuur en kunst door de nabijgelegen markten en andere activiteiten te verkennen.

Locatie

Camping Les Alouettes is gelegen in Bretignolles-sur-Mer, tussen Les Sables d’Olonne en de streek Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Deze locatie is ideaal voor een heerlijke vakantie aan de Franse westkust. Met vele bekende stranden in de buurt, kunnen natuurliefhebbers en zeeliefhebbers genieten van zon, zee en surfen. Het gebied biedt ook de mogelijkheid om de markten en lokale cultuur te verkennen, met speciale evenementen die in de zomer worden gehouden, zoals wekelijkse mossel- en frietavonden in het bar-restaurant van de camping.

Bekijk op Campings.com