Camping L’Ecrin du Lac: Geniet van de Natuurlijke Schoonheid en Sportactiviteiten in de Hautes Alpes, Frankrijk

Het is in de Hautes Alpes, tussen meer en bergen en in het hart van de natuur dat u zult ontspannen op het Domaine de l’Ecrin du Lac! Ideaal gelegen tussen Gap en Embrun, kunt u de geneugten van de bergen afwisselen met de geneugten van het zwemmen en de wateractiviteiten op het meer van Serre-Ponçon. U kunt ook zwemmen in het zwembad van het Domaine van juni tot september (als het weer het toelaat).

Voor een sportieve vakantie gaat u naar het Domaine de l’Ecrin du Lac in Chorges! Op het programma. voetbal, petanque, ping-pong en dit alles zonder de camping te verlaten. En in de buurt zijn er talloze activiteiten die u kunt beoefenen. parachutespringen, klimmen, canyoning, wandelen en vele andere…

De 5-12-jarigen zullen blij zijn naar een domein met een miniclub te gaan. Ze kunnen plezier hebben terwijl ze vrienden maken. En vergeet de minidisco niet, elke avond in het hoogseizoen!

Het nieuwe restaurant van het Domaine de l’Ecrin du Lac, met zijn panoramisch terras, biedt een prachtig uitzicht op het meer van Serre-Ponçon en de omliggende bergen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten en lokale specialiteiten.

Het Domaine de l’Ecrin du Lac biedt ook verschillende soorten accommodaties, waaronder stacaravans en bungalows. De accommodaties zijn comfortabel en goed uitgerust, en sommige hebben zelfs een eigen terras met uitzicht op het meer.

Met zijn 3-sterrenclassificatie en zijn prachtige ligging, is Camping L’Ecrin du Lac de ideale plek voor natuurliefhebbers en avonturiers die willen genieten van een ontspannen en sportieve vakantie in de prachtige omgeving van Hautes Alpes, Frankrijk.

Bekijk op Campings.com