Camping Le Verger De Jastres: Een Natuurlijke Vakantie in Zuid-Frankrijk

Camping Le Verger De Jastres heet u welkom!

Camping Le Verger De Jastres heet u welkom aan de voet van de rivier de Ardèche, aan de poort van Aubenas en zijn winkels. De camping, gelegen midden in de natuur, is ideaal voor een onvergetelijke vakantie met het gezin of met vrienden.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, staat er een mooi zwembad tot uw beschikking. Op camping Le Verger De Jastres kunnen de sportievelingen klimmen, speleologie beoefenen, accrobranche, canyoning of kanoën. Visliefhebbers zullen ook genieten van de nabijgelegen rivier.

Deel met familie of vrienden gezellige momenten in basketbal, handbal, voetbal of volleybal. Mis in het hoogseizoen de vele evenementen niet, zowel overdag als ’s avonds, voor jong en oud.

Genieten van lokale gerechten

Het restaurant met afhaalmaaltijden en de bar verwelkomen u elke dag voor uw momenten van hebzucht. Maak u het leven gemakkelijk tijdens uw verblijf terwijl u de specialiteiten van de camping ontdekt. ’s Ochtends wordt er brood en gebak op de camping bezorgd.

Een oase van rust en groen

In de wasruimte heeft u de beschikking over alle benodigde voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het terrein biedt volop schaduwrijke plekken waar u kunt ontspannen en genieten van de rust en de schoonheid van de natuur om u heen.

Kenmerken van Camping Le Verger De Jastres

  • 3 sterren camping
  • Gelegen aan de voet van de rivier de Ardèche
  • Uitstekende locatie nabij Aubenas en its winkels
  • Geschikt voor sportieve activiteiten zoals klimmen, speleologie, accrobranche, canyoning en kanoën
  • Vismogelijkheden in de nabijgelegen rivier
  • Faciliteiten voor diverse sporten zoals basketbal, handbal, voetbal en volleybal

Locatie en Bereikbaarheid

Camping Le Verger De Jastres is gelegen in de Ardèche, een regio in het zuiden van Frankrijk. De camping bevindt zich in de provincie Ardèche, in de regio Rhône-alpen.

De exacte coördinaten van de camping zijn: 44.6152° N, 4.4046° E. De camping is goed bereikbaar met de auto.

Bekijk op Campings.com