Camping Le Soleil des Bastides: Een ideale vakantiebestemming in de prachtige Tarn regio van Frankrijk

Maak je klaar voor een geweldige vakantie met je gezin, vrienden of geliefden op Camping Le Soleil des Bastides in de prachtige Tarn regio van Frankrijk. Deze camping bevindt zich vlakbij de stad Gaillac en ligt op een ideale locatie tussen twee prachtige Unesco-monumenten: Cordes-sur-ciel en Albi.

Op Camping Le Soleil des Bastides geniet je van een ontspannen en zonnige vakantie met een verwarmd zwembad. Neem een verfrissende duik en geniet vervolgens van de warme zonnestralen op een ligstoel bij het zwembad.

Maar deze camping biedt niet alleen ontspanning en plezier. Het is ook een uitstekend vertrekpunt voor het verkennen van de charmante streek. Maak gebruik van de gratis toegang tot het tennis- en multisportterrein op het terrein en geniet van kleine muziekavonden met een maaltijd of cocktail op het terras of bij het zwembad.

Camping Le Soleil des Bastides biedt ook verschillende diensten aan om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, zoals een wasserij en sanitaire voorzieningen.

Kom volledig tot rust in je eigen tent, caravan of camper op deze prachtige camping. De camping is geschikt voor verschillende aankomst- en vertrekdata en je kunt er een week verblijven van 28 augustus 2023 tot 4 september 2023.

Boek nu je verblijf op Camping Le Soleil des Bastides en verken de betoverende schoonheid van de Tarn regio in Frankrijk.

Bekijk op Campings.com