Camping Le Saillet – Een fantastische vakantiebestemming!

Welkom bij Camping Le Saillet!

Camping Le Saillet verwacht u met open armen! Deze prachtige camping is direct gelegen aan de rivier de Gave de Pau, waardoor u tijdens de zomer heerlijk kunt afkoelen met een verfrissende duik of een avontuurlijke kanotocht kunt maken. Met tal van activiteiten, faciliteiten en een warm welkom, is Camping Le Saillet de perfecte bestemming voor uw volgende campingvakantie.

Activiteiten en faciliteiten

Bij Camping Le Saillet is er voor ieder wat wils. U kunt hier tennissen, voetballen of gewoon relaxen aan het prachtige zwembad van de camping. Terwijl u een praatje maakt met medekampeerders, kunt u genieten van de zon en de rustige sfeer. Tijdens de zomermaanden worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals knutselactiviteiten voor kinderen, concerten en avondshows.

Charme van Zuid-Frankrijk

Laat u verleiden door de charme van Zuid-Frankrijk tijdens uw verblijf op Camping Le Saillet. Met een prachtige omgeving, schilderachtige landschappen en een rijke culturele traditie, zult u zich hier zeker thuis voelen. Verken de regio Aquitanië en ontdek de vele bezienswaardigheden in de Pyrénées-Atlantiques-provincie.

Bekijk op Campings.com