Camping le Rousieux

Camping le Rousieux

Camping le Rousieux is gelegen in een prachtige groene omgeving in de buurt van Castres en op 55 km van Toulouse. Deze camping is de perfecte vakantiebestemming voor jong en oud, met tal van sportieve en recreatieve activiteiten.

Voorzieningen

Op de camping kunt u gebruik maken van het buitenzwembad en het verwarmde kikkerbad om te ontspannen. Er zijn ook ligbedden aanwezig waarop u kunt luieren. De kinderen kunnen zich vermaken op de trampolines, glijbanen en sportvelden. Er worden ook workshops voor kinderen georganiseerd en er zijn ponyritjes op het terrein 3 keer per week. Tijdens de zomerschoolvakanties worden er thema-avonden aangeboden zoals pizza-avonden en optredens van goochelaars.

Voorzieningen en Eten

Op de camping is er een snackbar waar u huisgemaakte gerechten kunt krijgen. Er zijn ook afhaalmaaltijden verkrijgbaar. Daarnaast is er een kruidenierswinkel waar u uw boodschappen kunt doen.

Omgeving

Camping le Rousieux is gelegen in de provincie Tarn in de regio Midi-Pyrénées, Frankrijk. Het is een prachtige groene omgeving waar u kunt genieten van de natuur. In de nabije omgeving zijn er ook tal van bezienswaardigheden en activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Castres en Toulouse. Beide steden hebben een rijke culturele geschiedenis en bieden veel mogelijkheden voor sightseeing. Daarnaast kunt u genieten van wandelingen en fietstochten in de natuurrijke omgeving.

Prijs en Reservering

De prijs voor een verblijf op Camping le Rousieux is €370. U kunt online reserveren via deze link.

Bekijk op Campings.com