Camping Le Rouquié du Lac – Genieten van de natuur aan het meer van Raviege

Beschrijving

Camping Rouquié du Lac is gelegen aan de oevers van het prachtige meer van Raviege en biedt een ontspannen en exceptionele omgeving midden in de natuur. De camping biedt de mogelijkheid om te zwemmen in het meer, evenals in het verwarmde zwembad op de camping. Tijdens de zomervakantie worden er ’s avonds leuke activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. Aan het meer kunt u genieten van diverse recreatieve activiteiten zoals vissen, zwemmen, waterfietsen, wandelen en mountainbiken.

Wat betreft de faciliteiten, er is een snackbar waar u ter plaatse kunt eten of maaltijden kunt afhalen. Elke ochtend is er een broodservice beschikbaar (vooraf bestellen) en is er een supermarkt waar u uw basisbenodigdheden kunt halen zonder de camping te hoeven verlaten.

Locatie

Camping Le Rouquié du Lac ligt in de provincie Tarn, in de regio Midi-Pyrénées, in Zuidwest-Frankrijk. Met een ligging direct aan het meer van Raviege kunt u volop genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. De coördinaten van de camping zijn 43.597891° lengte en 2.607193° breedte.

Prijsinformatie

De prijs voor een verblijf op Camping Le Rouquié du Lac bedraagt ​​210 euro. Dit bedrag is in euro’s en geldt voor het gehele verblijf, van 19 oktober 2023 tot 26 oktober 2023.

Bekijk op Campings.com