Camping Le Plan d’eau: Genieten van de Natuur in de Ardèche

Deze camping met Europees Ecolabel ligt in de ongerepte natuur aan de oevers van de rivier de Ardèche en verwelkomt je in een gezellige familiesfeer. Met een heerlijk verwarmd buitenzwembad en een klein zwembad met een glijbaan voor kinderen, is Camping Le Plan d’eau de ideale plek voor een ontspannen vakantie.

In juli en augustus biedt het animatieteam leuke en recreatieve activiteiten voor kinderen en organiseert overdag sporttoernooien. Daarnaast worden er regelmatig thema-avonden georganiseerd, zodat er altijd iets te beleven is op de camping.

Op het gebied van service is er een snackbar met afhaalmaaltijden en pizza’s, waardoor je niet hoeft te koken op vakantie. Daarnaast is er ook een kruidenierswinkel waar je brood en gebak kunt halen.

De accommodatie op Camping Le Plan d’eau bestaat uit comfortabele chalets, voorzien van een woonkamer, ingerichte kitchenette, eigen sanitair en een terras met tuinmeubilair. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van je vakantie in de natuur.

Bekijk op Campings.com