Camping Le Pilon d’Agel – Een rustige en groene oase in de Provence

Camping Le Pilon d’Agel, gelegen in een bebost gebied van 4 hectare tussen Avignon en het regionale natuurpark van de Alpilles, is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie in de Provence. Met een overdekt en verwarmd zwembad, talloze activiteiten en een prachtige groene omgeving belooft deze camping in Noves rust en ontspanning voor het hele gezin.

Een ruime keuze aan activiteiten voor jong en oud

Tijdens uw verblijf op camping Le Pilon d’Agel hoeft u zich nooit te vervelen. Van juni tot september worden er gratis activiteiten en animaties aangeboden voor alle leeftijden. Er is een speelplaats voor kinderen, een fitnessruimte voor sportliefhebbers en een petanqueterrein en tafeltennistafels voor iedereen om van te genieten. ’s Avonds worden er diverse leuke en familiale activiteiten georganiseerd, waaronder karaoke en optredens.

Nuttige voorzieningen voor een comfortabel verblijf

Naast de uitgebreide recreatieve faciliteiten biedt camping Le Pilon d’Agel ook verschillende nuttige diensten. In juli en augustus kunt u dagelijks terecht bij het restaurant-bar voor een verfrissend drankje of het bestellen van afhaalmaaltijden. Er is een gemeenschappelijke barbecueplaats en een wasmachine voor gasten om gebruik van te maken. Een brooddepotdienst is ook beschikbaar, zodat u elke ochtend kunt genieten van vers brood.

Een ideale locatie om de regio te verkennen

Met camping Le Pilon d’Agel als uitvalsbasis kunt u de prachtige regio Provence verkennen. Van pittoreske dorpjes en wijngaarden tot historische bezienswaardigheden en natuurgebieden, er is genoeg te ontdekken in de omgeving. De camping ligt op de grens tussen de Bouches-du-Rhône en de Vaucluse, waardoor u gemakkelijk kunt reizen en de vele hoogtepunten van beide provincies kunt ontdekken.

Bekijk op Campings.com