Camping Le Moulin du Bel Air: Een Prachtige Camping in de Lot, Frankrijk

Welkom op Camping Le Moulin du Bel Air, gelegen in Saint-Germain-du-Bel-Air in de prachtige Lot regio van Frankrijk. Deze camping bevindt zich in een natuurlijke omgeving met beboste heuvels en een rivier die langs de camping stroomt. Met zijn gunstige ligging kunt u gemakkelijk de nabijgelegen toeristische plaatsen zoals Sarlat, Rocamadour en Saint Cirq Lapopie verkennen.

Voorzieningen

Tijdens uw verblijf op Camping Le Moulin du Bel Air kunt u genieten van diverse voorzieningen. Er is een mooi buitenzwembad waar u kunt ontspannen en afkoelen op warme zomerdagen. Daarnaast is er ook een pierenbadje voor de kleintjes. In de maanden juli en augustus is er een kinderclub die leuke handmatige en sportieve activiteiten organiseert. ’s Avonds kunt u genieten van af en toe georganiseerde avonddansen.

Naast het zwembad en de activiteiten, zijn er nog tal van andere faciliteiten beschikbaar op de camping. U kunt een potje tennis spelen op de tennisbaan, tafeltennissen met vrienden of uw skills laten zien op het volleybalveld. Daarnaast zijn er ook wandel- en mountainbikeroutes op de camping zelf.

Voorzieningen

Honger gekregen? Dat is geen probleem! Op Camping Le Moulin du Bel Air is er een snackbar waar u heerlijke zelfgemaakte pizza’s kunt bestellen om op het terras te eten of om mee te nemen. Daarnaast is er ’s ochtends vers brood en gebak verkrijgbaar.

Accomodatie en Informatie

Aangezien de accommodatie op Camping Le Moulin du Bel Air zeer in trek is, raden wij aan om uw verblijf van tevoren te reserveren. De camping biedt voldoende kampeerplekken, inclusief informatie over arriving derparting, eveneens zijn de faciliteiten om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken en useful

Bekijk op Campings.com