Camping Le Moulin Brûlé – Een oase van rust in het hart van de Loire

Camping Le Moulin Brûlé

De camping Moulin Brûlé, gelegen in het hart van de Loire, is een echte oase van rust voor het hele gezin. Met zijn prachtige omgeving en talloze faciliteiten is het de ideale plek voor een ontspannen vakantie.

Tijdens de zomervakantie wordt er ’s avonds animatie georganiseerd en kunnen de kinderen zich vermaken op de speelplaats. Maar ook buiten het hoogseizoen is er genoeg te doen. De camping biedt verschillende diensten aan, zoals een kruidenierswinkel waar u boodschappen kunt doen voor een heerlijk diner in uw accommodatie. Daarnaast is er ook een snackbar/bar waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Faciliteiten op de camping

Op de camping Le Moulin Brûlé zijn diverse faciliteiten aanwezig. Zo is er een zwembad waar u een verfrissende duik kunt nemen op warme dagen. Voor de sportieve gasten is er een tennisbaan en een basketbalveld. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in de prachtige omgeving van de Loire. Voor wie een actieve vakantie wil, zijn er volop mogelijkheden.

Accommodaties

Op de camping worden verschillende soorten accommodaties aangeboden. Er zijn ruime en comfortabele chalets, stacaravans en bungalows beschikbaar. Deze zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een eigen keuken en een eigen badkamer. Er is voor ieder wat wils, van kleine tot grote accommodaties.

Omgeving

De camping Le Moulin Brûlé ligt in een prachtige omgeving, nabij de rivier de Loire. Dit gebied is bekend om zijn mooie natuur en historische bezienswaardigheden. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan kastelen en oude dorpen die deze regio rijk is. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te vissen in de omgeving.

Bekijk op Campings.com