Camping Le Mas des Lavandes

De camping Le Mas des Lavandes is een prachtige vakantiebestemming, ideaal gelegen aan de ingang van Valras in Sérignan, Frankrijk. De camping verwelkomt vakantiegangers in een vriendelijke en ontspannen omgeving, waar u volop kunt genieten van uw vakantie.

Een van de hoogtepunten van de camping is het zwemparadijs, dat bestaat uit een verwarmd zwembad, een kinderbad, een glijbaan en waterspelletjes. Dit is de ideale plek om af te koelen en plezier te hebben onder de zon.

Op slechts 1,5 km afstand vindt u het prachtige zandstrand van Valras-Plage, waar u kunt ontspannen en genieten van de zee. Dit is een geweldige plek voor een dagje uit met het gezin of om wat tijd voor uzelf door te brengen.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, biedt camping Le Mas des Lavandes verschillende activiteiten en animaties aan. Terwijl de kleintjes zich vermaken in de kinderclub, kunnen volwassenen genieten van tafeltennis, tennis, basketbal, volleybal, jeu de boules of badminton. Er zijn ook diverse wateractiviteiten mogelijk in de buurt van de camping.

Daarnaast worden er op de camping verschillende sport- en entertainmentevenementen georganiseerd, inclusief shows en feesten. Dit zorgt voor een gezellige en levendige sfeer waar vakantiegangers van alle leeftijden van kunnen genieten.

De camping Le Mas des Lavandes biedt ook vele diensten aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt bijvoorbeeld verbonden blijven dankzij de wifi op het terrein. Daarnaast is er een restaurant waar u heerlijke maaltijden kunt bestellen, en kunt u dagelijkse en lokale producten krijgen in de winkel van de camping.

Bekijk op Campings.com