Camping Le Marache – Een Familievriendelijke Camping in Biganos, Frankrijk

Camping Le Marache – Een Familievriendelijke Camping in Biganos, Frankrijk

Gelegen in Biganos, in het hart van het bekken van Arcachon, ligt Camping Le Marache. Deze familiecamping is ideaal gelegen op slechts 5 km afstand van de zee, en biedt een natuurlijke en groene omgeving voor ontspanning en rust. De camping heeft een verwarmd buitenzwembad waar u kunt genieten van een verfrissende duik en ligstoelen om op te zonnen.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseert Camping Le Marache ook excursies, evenals de verhuur van fietsen en kano’s voor de sportievelingen onder ons. Voor de kinderen van 4-12 jaar is er een kinderclub waar ze deel kunnen nemen aan leuke activiteiten. Overdag worden er spelletjes en sporttoernooien georganiseerd voor het hele gezin en ’s avonds kunt u ontspannen op het terras en genieten van de thema-avonden die door het animatieteam worden georganiseerd.

Op het terrein van de camping is er een snackbar met afhaalmogelijkheden en een brooddepot. Daarnaast leent de camping ook babyspullen zoals een kinderbedje en kinderstoel uit, op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

De Ligging

Camping Le Marache is gelegen in Biganos, een stad in de provincie Gironde in de regio Aquitanië, Frankrijk. De exacte coördinaten zijn 44.651665, -0.979178.

Als u op zoek bent naar een camping in de buurt van de prachtige stranden van de Atlantische kust en het ongerepte landschap van het bekken van Arcachon, dan is Camping Le Marache de ideale bestemming voor u.

Bekijk op Campings.com