Camping Le Devancon: Een Schitterende Campings in Peynier, Frankrijk

Camping Le Devancon

Camping Le Devancon ligt in Peynier, in de Bouches du Rhône. Het ligt op 36 km van de kust en biedt een natuurlijke omgeving met engelachtige landschappen. Vlakbij is de stad Aix en Provence een bezoek waard, evenals de stad Saint Maximin.

Faciliteiten en Activiteiten

Liefhebbers van zwemmen zullen blij zijn te horen dat het verwarmde zwembad in april open zal zijn. Plezier is verzekerd op Camping Le Devancon! Met name dankzij de aanwezigheid van een petanquebaan, tafeltennis, biljart, tafelvoetbal, trampoline en een speeltuin. Bovendien is er in juli/augustus een kinderclub voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Overdag en ’s avonds (juli/augustus) worden er ook animaties voor het hele gezin georganiseerd. Een snackbar en een broodwinkeltje zijn ook beschikbaar op de camping.

Verblijf en Voorzieningen

Camping Le Devancon biedt diverse accommodaties, waaronder stacaravans en bungalows. Deze zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er ook ruime kampeerplaatsen beschikbaar voor tenten, caravans en campers.

Locatie en Omgeving

De camping is gelegen in een idyllische omgeving en biedt u een prachtig uitzicht op de omringende bergen en natuurlijke landschappen. Het nabijgelegen Peynier biedt charmante straatjes, kleine winkeltjes en gezellige restaurants waar u kunt genieten van de lokale keuken. Daarnaast is de stad Aix en Provence ook een bezoek waard met zijn historische gebouwen, musea en levendige sfeer. Voor de natuurliefhebbers biedt de omgeving van de Bouches du Rhône talloze mogelijkheden om te wandelen, fietsen en de natuur te verkennen.

Bekijk op Campings.com