Camping Le Bascat: Een Ontspannen Verblijf in Les Landes, Frankrijk

Een Ontspannen Verblijf in Les Landes, Frankrijk

Kom nieuwe energie opdoen op Camping Le Bascat en geniet van het zachte leven, of het nu voor een kuur is of voor een pauze op weg naar Dax. Deze prachtige camping, gelegen in Les Landes in het zuidwesten van Frankrijk, biedt de perfecte ambiance voor ontspanning, comfort en gezelligheid. Het hele team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf onvergetelijk wordt.

Gemak en Vrije Tijd

Tijdens uw verblijf op Camping Le Bascat hoeft u zich geen moment te vervelen. De camping biedt diverse faciliteiten en activiteiten aan voor jong en oud. U kunt gebruik maken van een grote jeu de boules baan of een spannend potje tafeltennis spelen. Tevens is er een speeltuin waar de kelinste gasten zich kunnen vermaken en is er een polyvalente zaal met een bibliotheek, gezelschapsspelen en een televisie. In deze zaal worden ook uitstapjes en activiteiten georganiseerd.

Catering en Winkels

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, zijn er diverse services beschikbaar. Er is een kruidenierswinkel met brooddepot waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast is er een artisanale bakkerij waar u heerlijk vers brood kunt halen. Ook kunt u kranten kopen en zijn er meeneemmaaltijden beschikbaar. Voor lekker eten kunt u terecht bij een mobiele eetkraam waar verschillende gerechten worden aangeboden, zoals mosselen en friet, brochettes, brandade en paella. U zult hier zeker aan uw trekken komen.

Prachtige Omgeving

Camping Le Bascat is gelegen in Les Landes, een prachtige streek in Aquitanië, Zuidwest-Frankrijk. Les Landes staat bekend om zijn schitterende natuurgebieden, schilderachtige dorpjes en mooie stranden aan de Atlantische kust. U kunt hier genieten van lange wandelingen, fietstochten maken of heerlijk relaxen aan het strand. De omgeving biedt voor ieder wat wils.

Bekijk op Campings.com