Camping Las Planes: Een Authentiek Verblijf in de Oriëntaalse Pyreneeën

Camping Las Planes

Camping Las Planes ligt in het hart van de Oriëntaalse Pyreneeën, waar u een eenvoudig en authentiek verblijf zult hebben midden in de natuur, in het Albères-massief, op slechts 10 km van de stranden van Argelès sur Mer.

Ter plaatse vindt u een openluchtzwembad waar het hele gezin zich kan verfrissen. De camping ligt in een kurkeikenbos en is dus schaduwrijk, aangenaam en ruim, met de zee, de bergen en Spanje op slechts enkele kilometers afstand.

Op het terrein vindt u een zwembad met peuterbad voor de kleintjes, een jeu de boules baan, 2 pingpongtafels, een volleybal- en badmintonveld. ’s Ochtends wordt er vers brood en gebak op uw kampeerplaats bezorgd. U hebt ook toegang tot de wasserette van de camping en u kunt ter plaatse eten, want de camping biedt een snackbar met regionale producten.

Locatie en Accommodatie

Camping Las Planes is gelegen in de provincie Pyrénées-Orientales in de regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. De camping heeft een sterrenclassificatie van 2 sterren en is geschikt voor plezierige kampeervakanties in de natuurlijke omgeving.

Prijs en Beschikbaarheid

De prijs voor een verblijf op Camping Las Planes is €313 in de aangegeven valuta EUR. Het verblijf in de camping is beschikbaar van 9 september 2023 tot 16 september 2023.

Belangrijke Informatie

Als gast op Camping Las Planes zult u profiteren van een authentieke en ontspannen sfeer te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van de Oriëntaalse Pyreneeën. Met schaduwrijke campingplaatsen, een openluchtzwembad en diverse recreatieve voorzieningen, zult u genieten van een gezinsvriendelijke ervaring.

Bekijk op Campings.com