Camping Landes Azur: Een Hemel op Aarde

Welkom bij Camping Landes Azur

Camping Landes Azur is een prachtige camping op slechts 10 minuten van de oceaan, gelegen in een idyllische omgeving. Deze camping is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke vakantie.

Een Uitstekende Locatie

Gelegen in de regio Aquitanië in Frankrijk, biedt Camping Landes Azur u de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Met de oceaan vlakbij kunt u genieten van zonnebaden op het strand, zwemmen in de zee en genieten van diverse watersporten.

Voorzieningen en Activiteiten

Op Camping Landes Azur vindt u een verwarmd zwembad met een groot zwembad, een peuterbad en een jacuzzi. Dit biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het water. Daarnaast worden er in juli en augustus zowel overdag als ’s avonds familie-animatie aangeboden.

Speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er een kinderclub waar zij elke ochtend van maandag tot vrijdag begeleide activiteiten kunnen ondernemen. Hier kunnen ze nieuwe vrienden maken en plezier hebben terwijl u geniet van uw eigen vrije tijd.

Smakelijke Eetgelegenheden

Op Camping Landes Azur vindt u een snackbar met afhaalmaaltijden, een restaurant en een brood- en banketbakkersservice. Hier kunt u genieten van heerlijke maaltijden en een smakelijk en knapperig ontbijt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bereiden van maaltijden, want op de camping worden er voor u gezorgd.

De Comfortabele Accommodaties

Op de camping vindt u diverse accommodaties, variërend van stacaravans tot bungalows. Elke accommodatie is voorzien van comfortabele voorzieningen en biedt voldoende ruimte voor u en uw gezin om optimaal te genieten van uw vakantie.

Geweldige Uitzichten

De camping biedt prachtige uitzichten op de omgeving, met weelderige groene natuur en een rustgevend meer. U kunt ontspannen op uw eigen terras en genieten van het panoramische uitzicht.

Bekijk op Campings.com