Camping Laha: Een Rustige Camping in het Hart van Landes, Frankrijk

Camping Laha: Een Rustige Camping in het Hart van Landes, Frankrijk

Welkom op Camping Laha, een prachtige camping gelegen in de buurt van het dorp Lesperon en op slechts 20 minuten van het strand. Deze camping biedt u een bevoorrechte omgeving en een gastvrij onthaal, midden in het hart van het Landes bos. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Camping Laha heeft voor elk wat wils.

De rustige en vredige omgeving van Camping Laha is ideaal voor een ontspannen vakantie. Geniet van de prachtige natuur in de omgeving en breng uw dagen door met wandelen, fietsen of gewoon ontspannen bij het zwembad.

Familievriendelijk

Camping Laha is een ideale bestemming voor een gezinsvakantie. Kinderen zijn van harte welkom in de kinderclub, waar ze elke ochtend kunnen genieten van verschillende activiteiten. In juli en augustus worden er op de camping avonden georganiseerd, wat zorgt voor extra plezier en vermaak voor het hele gezin.

Voorzieningen en Activiteiten

Op de camping zijn verschillende faciliteiten beschikbaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van een drankje aan de bar, haal ’s ochtends vers gebakken brood bij het brooddepot, of leen een barbecue om samen een heerlijke maaltijd te bereiden. Voor de sportieve gasten zijn er mogelijkheden om te tafeltennissen, volleybalen of jeux de boules te spelen.

Ontdek Landes

Camping Laha bevindt zich in de prachtige regio Aquitanië in Zuid-Frankrijk. Verken de natuurlijke schoonheid van het Landes bos met zijn uitgestrekte bossen en pittoreske landschappen. Breng een bezoek aan de nabijgelegen charmante dorpen en geniet van de Franse keuken en cultuur.

Plan uw verblijf

Maak gebruik van deze geweldige kans om een ontspannen en plezierige vakantie door te brengen op Camping Laha. Reserveer uw verblijf tussen 12 september 2023 en 19 september 2023 en geniet van alles wat deze prachtige camping te bieden heeft. Boek nu via de volgende link:

Camping Laha Reserveren

Bekijk op Campings.com